Personal training

Personal training in Etten Leur en omgeving: met onze personal trainingssessies bieden wij dé nieuwe standaard op het gebied van kracht- en personal training.

Personal training

Building You is uniek op het gebied van Personal Training dankzij de persoonlijke aanpak, maar vooral door de manier van trainen. Alles in jouw schema en traject is afgestemd op jouw behoeftes en doelstellingen. Ben jij op zoek naar personal training in Etten-Leur? Dan moet je bij Building You zijn!

Personal training

Wat bieden wij?

Personal training bij Building you is:

Coaching bij Building you is:

Eigen locatie

Building You beschikt over zijn eigen trainingszaal, waardoor alle trainingen privé en echt 1 op 1 zijn. In deze volledig nieuwe, hypermoderne ruimte hebben wij alle opties om u op een goede en verantwoordelijke manier te kunnen trainen. Krachttraining, vetverbranden of afvallen. Wij gaan je erbij helpen, personal training dus!

Personal training

Etten-leur

Bij Building You vinden we dat Personal Training echt persoonlijk en compleet moet zijn. Daarom heeft je traject standaard als inhoud:

Bent je op zoek naar een personal trainer in de omgeving van Etten-Leur? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wil je meer weten over ons? Bekijk dan de pagina over ons.

Ben je enthousiast geworden?

BEN JIJ KLAAR OM JEZELF TE BELONEN MET HET LICHAAM DAT JIJ VERDIENT?

Small group training